Wednesday, November 29, 2006

onsdag

I natt vaknade Lucas först klockan fyra första gången och ville ha mat. Det var skönt att få sova länge i natt. Han somnade dessutom om till klockan sex ungefär.
Isac vaknade på ett strålande humör så det var rätt skönt det med.

I kväll somnade dock Lucas redan sex så jag fasar för denna natten och en eventuellt väldigt tidig morgon.

Vi har varit hos grannen i eftermiddag. Isac lekte med barnen och jag pratade med de vuxna. Tog med en påse bullar in och det kändes faktiskt skönt att komma hemifrån en stund i dag. Annars har jag dammsugit och tagit det allmänt lugnt efter det.

Pelle tömde stora kameran i dag för bilder. Det fanns jättefina solnedgångsbilder som han tagit häromkvällen. Såå underbart fina, ser fram emot att få scrappa dessa bilder. Delar med mig här av ett par av dem.









Lägger även in en bild på Lucas. Ska man bli nervös eller??? hihihi... Det ser onekligen lite halvfarligt ut det där han leker med. Men så är det väl när man har en äldre bror som låter sina leksaker drälla överallt!

4 comments:

Annika said...

Så fina foton! Och lillkillen avväpnar med sitt söta utseende så han kommer inte att använda sig av pistol när han blir äldre! *s* Kramis!

Sonja said...

Jag dånar så vackra bilder!!! Vad hade han för kamera då månne??? Inte en digital systemkamera väl?? Blir så avis i så fall!!!
Men grymt vackra var dom iaf:)
Bilden på Lucas är obetalbar, hihi:)

Kram på dig /Sonja

Anonymous said...

Hej vännen!
Vilka fina bilder!!
Kram Kajsa

Pia said...

Tack för komplimangerna.

sonja: jo visst är det med vår digitala systemkamera som bilderna är tagna med. Sååå glad för den kameran. :-)