Thursday, July 26, 2007

inlägg nummer två för i dag

Först ut i detta inlägget är ett tack. Tack till Marie och hennes bror Christian som gjorde ett sånt fint jobb med att fotografera vårt bröllop. Sååå många fina bilder damp ner i min brevlåda i går och jag lär ju ha att göra med att välja ut vilka som ska användas och hur de ska redigeras osv.
Nöden har ingen lag. Efter vår fotosession i parken var jag såååå hungrig. Jag hade ju inte ätit mer än frukosten innan jag skulle till frisören och klockan var tolv. En halvtimme innan vi skulle vara i kyrkan. Vad ska man göra?? Jo vi körde till ICA kvantum i byn och gick in och köpte bananer och dricka. Så jag slapp svimma av hunger i kyrkan ;-)
Denna bilden är tagen efter kyrkan. En fin bild tycker jag på vår familj. Här har Lucas vaknat, för meningen var från början att han skulle gått tillsammans med oss in i kyrkan. Men eftersom han somnade så var det bara Isac som gick med oss, men det gick ju bra det med. Lucas sov igenom hela vigseln, precis som Isac sov igenom hela Lucas dop förra året. hihi....
Här är en liten bild på hur svårt det kan vara att få två små barn att samarbeta och bli fina på samma foto. Det var inget lätt jobb med denna fotografering. Fast ändå har vi bara sååå många underbara bilder att glädjas över.
Jag är såå glad och när jag kollade igenom dessa hundratals bilder så satt jag med ett löjligt leende på mina läppar. hihi
Lite annat jag sysslat med här hemma. Jag köpte ett par dörrar till vår Billy bokhylla från IKEA. Dessa dörrar kunde man klä med tyg eller papper, innan för glasrutan förstås.
Dörrarna kände jag var ett måste eftersom vår lille kille börjat dra ut allt från våra hyllor där inne, och just det att man kunde fixa dem så fina och personliga tilltalade mig. Så jag körde ner till målerifirman och beställde mig en rulle tapet. Här är resultatet av mitt pyssel och jag är riktigt nöjd. :-)
Ett annat projekt jag hållt på med, eller som jag rättare sagt precis påbörjat var våra rislampor. Ena golvlampan hade en liten kille varit och rivit i så pappret var inte så helt längre. Sen har en av fönsterlamporna varit utsatta för en liten katt, och där är en fin reva i pappret på den lampan. Hur ska man göra om man inte ska vara tvungen att kasta dessa och köpa nya då??

Jo, man tar och kör iväg till tygafären och köper lite tyg. Detta monterar man sen på lampstommen och plötsligt har man en ny, hel och personlig lampa. En är fixad och här ser ni resultatet. Den ljusa, beiga är den med rispapper och den turkosa är den jag klätt med tyg. Nu har jag tre lampor kvar bara. :-)

En söt liten kille satt jag tillsammans med i bilen för några dagar sedan. Han hade fixat till ett lite annorlunda utseende med hjälp av en fin liten keps från hemglass. Så här söt blev han då!! Hihi

Nu i fredags var ju jag och Annette ute och kollade på bio. Efter bian var vi på kungstrappan och drack en kopp varm choklad. Detta var vår utsikt. Sååå fint tycker jag att det var!!
Denna veckan har varit en vecka i förkylningens tecken. Superförkyld har jag varit och är fortfarande förkyld. Såå jobbigt med sommarförkylningar.
Jobbet har det varit rätt lugnt med. I dag var första passet jag jobbat. Det var rätt bra att jag slapp i början av veckan för då kände jag mig verkligen kass. Fast nu vet jag ju förstås inte om jag hinner ner till helsingborgsfestivalen i helgen eftersom jag ska jobba i morgon med och inte vet ännu hur det ser ut under helgen.
I går var jag hos Sonja och scrappade lite, eller rättare sagt gjorde kort. Fick gjort en del, och det har jag visat i inlägget här nedan.
Ska nog lägga mig tidigt i kväll för i morgon väntar ett tio timmars jobbepass. Ha en trevlig kväll alla vänner och alla andra. :-)

5 comments:

Sonja said...

Tack själv för en kreativ kväll igår:) Kliar i fingarna här även idag så...
Vet inte om jag ska fota o lägga in mina kort nu eller senare när jag satt text på dom? Hm, får fundera lite till:)
Tycker dina dörrar till din Billyhylla blev snorsnygga - får syna dom bättre när jag är hos dig nån'gång sen:)

Vi höres//Sonja

Sanna F said...

Fina foton!!!!!!!!!
Och vad snygga garderoberna blev när de blev tapetserade

Anonymous said...

Jag förstod av galleriet på SR att du och Sonja hade träffats och stämplat/scrappat loss! Mycket fint blev det!!! Och jag gillar det du gjort med lampan och Billydörrarna! Hur coolt som helst!

Kram, Gunvor

Lilo said...

Vilka fina foton! Kan tänka mig att det är ett hästjobb att välja ut och redigera... men ett jobb som nog är väldigt kul också!=)

Ejris said...

Ni var så vackra din klänning är SAGOLIK!!

o bilden med kepsen vid näsan !! HELSKÖN*fniss liten buse det där;)

kram