Wednesday, December 6, 2006

mardrömsnatt

fy för denna natten...
vet inte om det kan bero på allt stoj och stim som det var i går på luciafirandet eller om det är ngt annat men jobbigt har det varit i alla fall.
Lucas somnade på vägen hem i går vid sju. Lade honom i sängen när vi kom hem och det kändes bra att barnen somnade så snabbt. Njöt i gårkväll men lade mig tidigt... klockan var inte ens nio.

Klockan tolv vaknade Lucas och han var inte alls intresserad av att somna om. Inte ens när han hade fått en flaska ersättning. Klockan var två innan han hade somnat igen och jag hade fått världens huvudvärk. Fy så jobbigt...
Klockan kvart över fyra - halv fem var det dags igen. Han vaknade och bara skrek. Fick en flaska ersättning men skrek fortfarande... Ingen hit precis. Han somnade väl runt fem. Men fram till halv sju vaknade han och somnade om vartannat. Det kändes verkligen som tortyr.

I dag ska han på bvc och det är dags för fem månaders vaccinet. Hoppas verkligen inte att han reagerar för mkt på den för jag orkar inte med en natt till som han inte sover ordentligt på. Sitter här och är mega trött och har världens huvudvärk. Suck! Det blir nog en lång dag.

Nu är det dags att köra till dagmamman med Isac.

No comments: