Monday, March 3, 2008

4 kilo

Jag har tappat 4 kilo sedan 31 januari. Det känns faktiskt ganska bra måste jag säga. Fast om det fortsätter i samma takt vet man ju aldrig dock. :-)
Jag har tre layouter att visa här. Den första är från dagen efter vårt bröllop i somras då jag och Isac körde ner till bäljane å och fotade lite. Efter en skiss på scrapinspiration... där den nu blivit publicerad.
Bakgrunden har jag målat med acrylfärg på cardstocken och altså inte använt något mönstrat papper alls...


Layout nummer två är med foton från midsommar förra året, även den efter en utmaning från scrapinspiration som precis blivit publicerad den också. Det är kul när mina layouter blir utvalda för deras bloggar tycker jag. Dessutom så får jag ju gjort en del layouter när jag ändå håller på. Har doodlat en del på denna och det är ju alltid kul tycker jag. Det ger en annan effekt av layouten när det är vit doodling på svart cardstock.


Den sista layouten är en efter en skiss, men den blev inte publicerad dock på sidan utmaningen var på. Fotot är från Lucas dop så det är lite gammalt... Men det fotas mer än man hinner med tycker jag... Själv blev jag väldigt nöjd med denna layouten och jag gillar fotot på Isac.

Nu i kväll har jag och Isac varit nere och kollat på en brottningsträning för nybörjare. Han kunde inte prova själv för det krävdes att man hade gympaskor med sig och det hade vi ju inga för inomhusbruk. (Farmor eller mormor kunde ju köpa till honom sa han) och helst skulle de inhandlas i kväll så han kunde vara med och träna. Vi får väl fundera lite lite över det men han var väldigt taggad... Får kanske bli en liten provträning för honom snart så vi kan se om han kan lyssna på tränaren och göra som de säger eller om det ska vänta ngt tag till innan han kan börja på träning av det slaget.





Det var förresten en till layout som inte kommit med i det urvalet som visades efter skissutmaningen på swescrapbook. Det var en med Lucas när han firade sitt första nyår. Jag gillar de bilderna jättemycket. Speciellt fotot i mitten med den konstiga minen. Så mkt han har ändrats på detta dryga året sedan fotona togs.

3 comments:

Sonja said...

Bra gjort tjejen - Viktklubben var tydligen nåt för dig:) Men bara det att ha motivationen är ju guld värt... min har nog åkt med soporna ut tror jag, moahaha!
Snyggt jobbat vad gäller dina verk med - snyggt!

Kram kram *S*

Ejris said...

WOW GRATTIS jag står o stampar känns det som :/ ska ta tag i lite mer mortion när värmen kommer
krams

Anonymous said...

Grattis till viktminskningen! Jag kämpar själv med det... Kram!