Wednesday, April 1, 2009

ullared

I dag var det ullared som gällde för hela slanten. Körde och lämnade barnen hos mormor och sen bar det av för att hämta Sonja. Därifrån direkt till Mc Donalds i Ängelholm så att hon kunde få sitt kaffe, så hon kunde klara av dagen... hihi
Tyvärr är kaffet så rykande hett så det går ju inte att dricka utan att bränna sig förrän man kommit till Halmstad. HAHA....
Det shoppades och brändes pengar hela dagen. Det är superkul att komma hem med alla kläder och grejjer, men inte så kul när man står i kassan. Jag känner mig nöjd med mitt handlande och just nu sitter mannen och kollar in det nya wii spelet jag köpte. :-) Barnen var mer än nöjda med sina kläder och så fick de ju lite leksaker också förstås.

I går var rörmokaren här och kollade läget. Det kändes jättebra och det känns som om vi kommit en bit på vägen redan även om han inte gjort ngt. Har vi tur så blir det klart med värmen där uppe innan påsk, håll tummarna för oss. Barnen behöver verkligen var sitt rum för nattningen här nu är hemsk. De pratar, leker, skriker, bråkar, slåss och håller på lääänge efter deras sovtid och morgnarna är inte roliga nu heller när de inte vill upp. Ändringen av klockan har ju inte gjort det bättre heller för den delen. Men allt blir bättre så småningom har jag hört. hihi... det är bara att ha tålamod och vänta in den tiden.

Tja, helgen närmar sig också med stormsteg och det är massor som ska hinnas med de två stackars dagarna som man är ledig. Vi får se vad vi hinner eller inte och vad vi unnar oss för trevligheter tillsammans som familj.

1 comment:

Sonja said...

Mmmmmmmmm... attans kaffe - kan man lägga in ett klagomål månne?!?! Men det var coffein iallafall, hehe:)

Tror du inte fröna här hemma har kört "osynliga repet" hela em/kvällen!?! Dom tycker det e skitskoj!
Men det var ju inte deras eget påhitt... finns att se på www.jesper.nu :)

Kram kram o tack för en kanondag:)
Sonja