Thursday, September 3, 2009

fotouppdatering...

Här är en lycklig Lucas med ett kinderägg... Snacka om att det inte behövs så mycket för att glädja en grabb. :-) Vi har varit på besök i Hembygdsparken i Ängelholm där vi matade getterna! Ibland tyckte Lucas dock att de var lite FÖR närgångna.. När man är liten som han så blir getterna ju lika stora när de ställer sig upp på bakbenen. :-)
Båda killarna gillade att de små getterna var ute så att man kom riktigt nära dem när man skulle ge dem mat och klappa dem...


Fågelparken i Påarp har inte bara fåglar utan även ekorrar som klättrar rundor som apor i burarna... Det faschinerades barnen av!



Även här fanns det getter som man kunde komma nära... Det är alltid spännande. :-D


Isac har böjat träna fotboll och det tycker han är superroligt!! Här står han i mål, men målet är rätt stort!!


Lucas var med och kollade på och charmade mamma under träningen... det hade nog varit lättare ibland att ta hand om en säck med loppor...

Isac fick också prova på att skjuta på mål, här är han fångad mitt uppe i luften....


Lycka kan visas på många sätt. Här med en bubbelpool.... vilket är drömmen för ett par killar. :-) Ett sånt här kalas kan man gå på ofta om man får bada samtidigt. Hunden ville nog också ta sig ett dopp tror jag. Den stora poolen fann de också och mamma fick offra sig och hoppa i där med dem. De bottnar ju inte riktigt i en bassäng där det är 1,50 djupt... Men båda är optimistiska och tror att de är bättre på att simma än de verkligen är!



1 comment:

Sonja said...

Härlig bildkavalkad - sötplopparna är verkligen goa;)

Kramis, Sonja