Friday, January 13, 2012

Denna katten...

...och hennes manier... Funderar på om hon hyser något speciellt agg mot pappkartonger eller hon bara tycker om att skita ner i vårt hem? Eller hon får kanske en kick av att förstöra saker helt enkelt!
Finns det kbt för katter eller en psykolog för katter? Ibland tror jag hon hade behövt det... Det är verkligen en katt med personlighet och underliga saker för sig. ;)

Skickat från min HTC

3 comments:

Gurkiss said...

Nämen sicken bus katt....
Ibland kan man allt undra vad de sysslar med de små trollen ...

Ha de gott.
Kram Gurkiss

Fnulan said...

Hahahha man blir som sin matte =)

Ejris said...

armen eller axeln det finns en sena som går från axel ner i armen som fått nått fel... det låser sig så jag kan inte höja armen mer än 45 grader...eller böja bakåt o klia rumpan typ eller fram. Var på röngen i höstas o o det syns på den men måste vänta på såkallad vårdgaranti...det gäller ju inte från första dagen man söker utan från första dagen man gjort en undersökning:(.... sökte i juni, men då trodde läkaren att det var diabetesen som ställde till en massa värk , vid ett återbesök hos annan läkare! Som sa att det var nog ...o ett namn.... fick remiss till röngen..vänta 4 månader. fick röngen svar o ny remiss till ortoped..ny väntan 3 månader....fråga är ju om ortopeden kan fixa eller om det blir rematologen o 4 månader igen*suck.
värsta är att sova ..jag vill sova med händerna ovanför skallen på magen o det går ju inte få upp armen utan den domnar bort med värk som knivar ungefär....