Tuesday, October 25, 2011

Pumpor

Vi, jag och barnen, har köpt pumpor och fixat till dem inför halloween. Jag tycker det är roligt när man får göra lite extra pyssel och annorlunda grejer och barnen uppskattar det, så det är ju kul!

Skickat från min HTC

5 comments:

Ejris said...

fy farao vad duktigt du är på pumpor=))) så himla fina.
Mina ungara bryr sig inte de är för stora...firade några år när eric var runt 6-8 sen blev det inge mer...ganska lite friande överhuvudtaget runt här.....

Jenny said...

härliga pumpor, jag har inte bestämt än om vi ska ha någon i år eller inte...vi får se!

Ja, jag jobbar även som rådgivare för Cambridge viktprogram sedan 2 år tillbaka. Jag gick på ren kur i 7 månader vilket resulterade i -50 kg, och svårt att komma igång och äta vissa saker. (Mina kunder får INTE gå så länge, men det är så typiskt jag - att köra mitt eget race, och den rådgivaren jag då hade sa ingenting om att jag borde börja äta, för jag var ju hennes "stjärna" och hon fick mycket cred för att jag gick hos henne, men hon har slutat nu, vilket jag tycker hon gjorde rätt i för hon engagerade sig inte i sina kunder alls)

Självklart ska det vara läskigt på Halloween!!! Då mina tjejor var mindre och hade fest hade vi "mögliga och blodiga plättar" (gjorda med grön + röd karamellfärg i smeten) och även mjölken var röd... yuk!!!

Kul att du tittade in hos mig - har du fler frågor så: shoot!

kram
Jenny
jennysviktigaliv.blogspot.com

Fröken M said...

super fina !!Man kanske skulle göra en pumpa att ställa i trädgården till helgen :) Ha en bra dag !!

Jenny said...

Sv: Mina kunder får gå på ren kur så länge de har övervikt, mår bra och vill fortsätta. Men så fort jag hör att de börjar bli "rädda" för hur det är att börja äta igen så måste de äta, och de flesta går på ren kur i 2-3v och hoppar sedan till nästa steg: att äta 3 CV + ca 100gram o sallad. (sk upptrappningssteget) och då de märker att de fortfarande går ner i vikt kliver de över till 3 CV+ 1 tallriksmodell

Men: personligen tycker jag det är svårare att äta kombinerat än att gå på ren kur. Antar att min kropp är så van, och så är jag lite lat också... :)

Lycka till hos din rådgivare idag! Vem går du hos?

kram kram

Fnulan said...

Såååå fina!!!! DU är såå duktig på att fixa fina saker!!
Tack för vår date idag!! Superhärligt att träffa dig, hoppas att jag får ett uppdrag i ditt område så kan vi ses OFTA!!!!
kram