Thursday, September 9, 2010

40 års fest

Maten började tillagas redan innan lunch även om vi inte bjudit in folk förrän på eftermiddagen. Det luktade underbart i hela gatan må jag säga. :-) Det var Bosse Westerblad med fru som kom och fixade den goda maten åt oss. Tätet var uppställt och där utanför sattes det upp två gigantiska wokpannor. En för att steka potatis och en för att woka grönsaker...

Det var härligt med ett stort tält med massor med plats. Dukat där inne, skottkärran med is och dricka stod klar, nu fattas det bara att gästerna kommer. :-)

Trevligt som bara den var det! Tack alla som kom för att gratulera min man på hans 40 års dag. Det var en himla trevlig kväll med god mat, gott sällskap och mycket skratt.
Mannen fick sig en tårta med måååånga ljus på som han skulle blåsa ut. Han lyckades faktiskt att blåsa ut alla i ett andetag. Duktig karl. :-)


Det var dock inte den enda tårtan han fick, utan där kom en fin "princesstårta" också. Den var mycket uppskattad både av gäster och av mannen. :-)







4 comments:

Ejris said...

hahahhahahaha vilken underbar tårta=)

Anonymous said...

Äntligen lite bilder =)


Jeanette

Har du bakat???

Pia said...

ja jag bakade två tårtor, fast orkade inte göra den stora så den beställde jag... ville göra så lite som möjligt till denna festen så det mesta beställdes. :-) Ville njuta och vara med bara. :-)

Daniel said...

Ser ju härligt ut... å vilken smarrig tårta!!;)